IZUZETNO SLAB UČINAK MARIJA HEZONJE: / Hrvatski košarkaš bez poena u novom porazu Knicksa

Image
Foto: AFP

Samo je jedan hrvatski igrač bio na parketu.

10.12.2018.
9:47
AFP
VOYO logo

Sinoć su u NBA odigrane četiri utakmice, a od hrvatskih košarkaša na terene je istrčao jedino MarioHezonja koji je u porazu svojih New York Knicksa upisao izuzetno slab učinak. Od New York Knicksa su sa 119-107 bili bolji gostujući Charlotte Hornets, a Hezonja je u pet minuta ostao bez pogodaka (šut iz igre 0/3) i ugrabio je samo jedan skok.

Charlotte je do pobjede predvodio Kemba Walker koji je utakmicu završio sa 25 koševa iako je cijelu zadnju četvrtinu proveo na klupi. Najbolji u redovima New Yorka bio je Kevin Knox sa 26 koševa, a Tim Hardaway Jr. je ubacio 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Bucksa

Milwaukee Bucks su u gostima svladali Toronto Raptorse sa 104-99, a pobjedu im je osigurao Malcom Brogdon koji je pogodio dvije trice pred kraj zadnje četvrtine, od kojih jednu 40.7 sekundi do kraja. Brogdon je na kraju utakmicu završio sa 18 koševa, Brook Lopez je ubacio 19 koševa, kao i Giannis Antetokounmpo koji je tome pridodao isto toliko skokova. Najbolji strijelac poraženih Raptorsa bio je Serge Ibaka sa 22 poena, a Kawhi Leonard je dodao 20..

Holiday briljirao

San Antonio Spurs su kod kuće sa 110-97 nadigrali Utah Jazz, a DeMar DeRozan je zabio 26 koševa, dok je Rudy Gay dodao 23 uz 15 skokova. Donovan Mitchell je predvodio Jazz sa 27 pogodaka, a Ricky Rubio je ubacio 26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicans su sa 116-108 bili bolji od domaćina Detroit Pistonsa. Jrue Holiday i Julius Randle su zajedno zabili 65 koševa za pobjedu i tako nadoknadili ograničenu izvedbu Anthonyja Davisa. Holiday je postigao 37 poena, a Randle, dok je Davis ubacio samo šest. Blake Griffin je bio najučinkovitiji kod Pistonsa sa 35 koševa.

Rezulotati

Detroit Pistons - New Orleans Pelicans 108-116 Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 99-104 San Antonio Spurs - Utah Jazz 110-97 New York Knicks - Charlotte Hornets 107-119

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo