IZRAVNI KRIVAC

IZLUDIO GA ‘LAŽNI’ RONALDINHO: Lovren je stravično spor i u novoj sezoni

Liverpool je u Maleziji odigrao prijateljsku utakmicu protiv izabrane momčadi domaće lige, završilo je 1:1, a utakmica ostati upamćena po akciji za prvi gol na utakmici. Nažalost, dobro će je pamtiti i Dejan Lovren kojega je Patrick Ronaldinho Wleh lako pretrčao i poentirao.

Liberijski napadač koji igra za malezijsku momčad PKSN pokazao je braniču Liverpoola da se mora bolje pripremiti za početak sezone. Hrvatski stoper izravni je krivac za gol.

“Usporeni film” u 13. minuti

Ronaldinho je odigrao akciju u skladu s imenom, podsjetivši na svog puno slavnijeg imenjaka, “pravog”, brazilskog Ronaldinha. Lovren mu je bio “laka meta” u akciji za gol. Iako se igrala tek 13. minuta, hrvatski reprezentativac bio je “usporeni film” za suparničkog napadača.

Ponovno na meti kritika

Za Liverpool je izjednačio Jordon Ibe u 28. minuti, pogodivši u rašlje s 15 metara. Redsi su pokvarili dojam na kraju azijske turneje, a Lovren koji je prije nekoliko dana izjavio kako ne želi biti “dežurni krivac” u Liverpoolu, nakon ove utakmice ponovno se našao na meti kritika.

 

Povratak na Net.hr