IZJAVA LEGENDARNOG BRAZILCA O POZNATOM EUROPSKOM GRADU ZAPREPASTILA SVIJET: / 'Tamo je puno j***nih rasista'

Image
Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Brazilac je podinjelio svoja iskustva o životu u Parizu

16.10.2019.
17:03
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia
VOYO logo

Slavni brazilski branič Dani Alves dao je izjavu koja je vrlo obišla cijeli svijet, nakon što je rekao da u glavnom francuskom gradu Parizu ima puno rasista.

Tridesetšestogodišnji Brazilac sada igra za klub iz svoje domovine Sao Paolo, a prije njega dvije sezone je bio član aktualnog francuskog prvaka Paris Saint Germaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je grad pun stresa, nije mi se svidio. Ako odete Pariz na tjedan dana, bit će to avatura života, ali bilo što duže od toga postaje zamorno", izjavio je za GQ.

Problem s rasizmom

"To je grad koji me podsjeća na Sao Paolo, ali tamo su j***ni rasisti i ima ih puno. Meni nisu ništa rekli, ali vidio sam kako se odmose prema mojim prijateljima", otkrio je Dani Alves, koji je u prošlosti bio žrtva rasističkih ispada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno najpoznatiji takav slučaj dogodio se u Španjolskoj 2014. godine dok je Alves bio član Barcelone. Tijekom utakmice protiv Villarreala prema njemu je s tribina bačena banana, a on ju je mrtav hladan podigao, ogulio, otrgnuo komadić i pojeo, te odbacio ostatak. Potez je oduševio nogometni svijet, a njegovi su kolege nogometaši već idući dan objavljivali fotografije putem društvenih mreža kako jedu banane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo