IZBORNIK SE MALO POGUBIO: / Niko kritizira pobjede, a kod kikseva - šuti

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Izbornik naše nogometne reprezentacije Niko Kovač nakon kiksa u Azerbejdžanu nije bio previše razočaran, gotovo je više kritizirao svoje igrače nakon uvjerljive pobjede nad Norveškom.

4.9.2015.
10:22
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Podsjetimo, Vatreni su s 5:1 nadigrali Norvešku u Zagrebu, a nakon dvoboja Kovač je pričao kako su igrali - slabo.

"Što se tiče rezultata, tu sam zadovoljan, lijepo je zabiti pet golova. Međutim, igrom nisam zadovoljan. Cijela utakmica s naše strane bila je slaba, nismo se držali onoga što smo rekli, nismo bili agresivni i sve ono iz Italije smo danas zaboravili. Rekao sam da želimo taj brzi gol i presing, međutim ništa nismo napravili u prvih 30 minuta. Onda smo se nešto malo pokrenuli... S jedne strane se radujem, ali više me živcira što smo bili takvi kakvi smo bili i takvu reprezentaciju ne želim više vidjeti", govorio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada nakon evidentnog kiksa naših zvijezda iz vrhunskih europskih klubova protiv igrača iz azerbejdžanske lige, kada je Robert Prosinečki ga nadmudrio u trenerskom dvomeču, nije bio nezadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEPROBOJNI BLOK: /

"Nismo zabili i moramo živjeti s time"

Image
NEPROBOJNI BLOK: /

"Nismo zabili i moramo živjeti s time"

"Hrvatska je bila dominantna u svih 90 minuta, imali smo prilike, ali nismo zabili ono što smo pripremili. Ako u nogometu ne zabijete, ne možete pobijediti. Dečkima ne mogu ništa predbaciti, dobro su se borili na ovoj vrućini i šteta je što barem jedna lopta nije ušla. No, to je tako u nogometu. Idemo dalje, imamo sljedeću utakmicu već za dva dana. Željeli smo pobjedu, ali nismo uspjeli. U prvom smo dijelu odlično odradili povratak posjeda lopte, zalaganje je bilo maksimalno, ali kao što nam je protiv Norveške svaki udarac bio i gol, danas nije ulazilo", istaknuo je Kovač.

Nadamo se da će izbornik i igrači ispraviti ovaj kiks u Oslu, jer s porazom Hrvatska bi u par dana pokvarila sve dobro što je napravila do sada u kvalifikacijama. Od sigurnog putnika na EURO 2016 bi pali do reprezentacije koja će u dodatne kvalfikacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo