'IZABRAO SAM BOCU, SVOJ DOM': / Jedan od najvećih poklonio se ljubimcu koji se vratio kući

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Sjajni argentinski napadač Carlos Tevez nakon 11 godina vratio se u Bocu Juniors, a u noći na utorak predstavljen je na Bomboneri pred 40 000 navijača.

14.7.2015.
10:35
AFP
VOYO logo

Kada je istrčao na svoju Bomboneru, vratio mu se "film" od prije 11 godina. Dres s brojem deset kojeg je ostavio iza sebe i otišao u Corinthians ponovno je u prvom planu u Boca Juniorsu. Kazat će to i sam Maradona osobno, koji je i sam svjedočio spektakularnom Tevezovom povratku svojoj prvoj ljubavi. A prve ljubavi se pamte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tevezova nogometna avantura, koja ga je odvela u Europu, točnije u West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus, sada je iza njega. Argentinac želi svoju karijeru završiti kod kuće, pred svojim navijačima koji ga obožavaju.

Isto kao i veliki Maradona. Gledajući ga iz svečane lože Bombonere, Maradona je imao transparent u čast povratka velikog heroja, na kojem je pisalo: "Hvala što si se vratio, Carlitos".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali zeleni kao 'šlag na tortu'

Nije dugo trebalo da poruka završi i kod glavne zvijezde večeri. Maradona se spustio i poruku dao Tevezu, koji je onda s njom otrčao krug po nogometnom hramu na kojem je prvi puta debitirao još kao 18-godišnjak 2001. godine. Da, i sam će sada priznati kako se "izgradio kao osoba i kao nogometaš".

"Kako se ne bih dobro osjećao kad je Maradona tu. Najveći ikad, hvala na dolasku. Njegov dolazak na Bomboneru je šlag na tortu", rekao je Tevez na predstavljanju, te se vratio 11 godina unazad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam napustio Bocu imao sam 20 godina. Sad mi je 31, imam više iskustva te kao takav trebam biti primjer mladim igračima. Trenutno sam u najboljoj formi. Razmišljao sam o povratku kući godinu dana. Zahvalan sam Atleticovom treneru Diegu Simeoneu za interes, ali izabrao sam Bocu, moj dom. Tu sam da ispišem svoju priču, a ne da zamijenim svojeg prijatelja Juana Romana Riquelmea", jasan je Tevez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo