IZ ŠPANJOLSKOG VELIKANA PORUČILI DA NISU ZAINTERESIRANI: / Je li stvarno moguće da će Dani Olmo ostati u Dinamu?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predviđa se da će Španjolac biti rekordni Dinamov transfer

21.8.2019.
22:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Odlazak Dinamovog najtraženijeg igrača, mladog španjolskog reprezentativca Danija Olma u madridski Atletico nije izgledan, poručio je u srijedu navečer neimenovani dužnosnik ovog kluba.

"On je veliki igrač, no njegov dolazak, ili bilo kojeg drugog igrača, u ovom trenutku ovisio bi o odlascima naših sadašnjih igrača. A ti odlasci nisu izgledni“, izjavio je dužnosnik Atletica u razgovoru za Hinu zamolivši za anonimnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS nije imao pravo

Ranije tijekom dana su novine AS sa sjedištem u Madridu izvijestile na svojoj internetskoj stranici kako su "crveno-bijeli" zainteresirani za 21-godišnjeg ofenzivnog igrača zagrebačkog Dinama. U spomenutom tekstu je navedeno i kako se već vode pregovori.

"Ne znam za postojanje ikakvih pregovora", napomenuo je dužnosnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Vatreni odlazi

Atletico nastoji prodati napadače Angela Correu i Nikolu Kalinića, koje trener Diego Simeone nije bio uvrstio na popis za utakmicu prvog kola španjolskog prvenstva, u kojoj je u nedjelju Atletico sa 1-0 pobijedio susjeda iz predgrađa Getafe.

"Kalinićev (i Correin) odlazak ne bi omogućio dolazak niti jednog novog igrača, jer su u tijeku druge operacije", rekao je dužnosnik Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dva odlaska?

Atletico je prošli tjedan bio na korak do dovođenja 28-godišnjeg napadača Rodriga iz Valencije. Pregovori su zakočeni, no taj transfer je i dalje aktualan te izgledan do zatvaranja tržišta 2. rujna. Rodrigo košta koliko Correa i Kalinić zajedno pa bi ga financirali prodajom njih dvojice.

"Zasad ne vidim mogućnost da itko drugi ode“, izjavio je Atleticov dužnosnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo