IZ ŠPANJOLSKE STIGLA ŠOKANTNA VIJEST: / Messi odbio Barcelonu, odlazi li iz kluba poslije 15 godina?

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Lionel Messi neće uskoro potpisati novi ugovor s Barcelonom. Prije nego odluči o svojoj budućnosti pričekat će da mu aktualni ugovor istekne.

14.11.2016.
13:08
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Šokantnu vijest za sve navijače najuspješnijeg svjetskog kluba u posljednjih desetak godina objavila je Marca, dnevni list poznat po bliskosti s Real Madridom.

Tvrde kako je argentinska zvijezda do ove odluke došla sredinom srpnja dok se nalazila na odmoru s obitelji. Messi, tvrde, želi uzeti više vremena prije donese konačnu odluku o budućnosti, tj. za koji klub će nastupati nakon što mu odradi aktualni ugovor koji mu vrijedi do srpnja 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca se poziva i na to da je Argentinac navodno nesretan zbog tužbe za utaju poreza koju su protiv njega pokrenule španjolske vlasti. Ovog ljeta su on i otac osuđeni su na 21 mjesec zatvora, ali tamo neće provesti niti dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U isto vrijeme kada se ovo događalo Messi je objavio da napušta reprezentaciju. Pogodili su ga neuspjesi u finalima Svjetskog prvenstva 2014. i ovogodišnje Copa Americe.

Međutim, predsjednik Barcelone Jose Maria Bartomeu njegovu odluku o povratku u reprezentaciju vidi kao tračak optimizma te vjeruje da će promijeniti mišljenje i potpisati novi ugovor prije ili kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalni napadač rekao je da bi se jednog dana volio vratiti u rodno mjesto i zaigrati za Newell's Old Boys.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je vijest objavio dnevni list blizak Real Madridu, moguće je da se radi o pokušaju unošenja nereda u suparničke redove uoči El Clasica, koji se igra za tri tjedna.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo