POSLJEDNJI POZDRAV

IVANO BALIĆ SE OPROSTIO OD LEGENDE HRVATSKOG RUKOMETA: ‘Zbogom, Sarač…’

Saračeviću je pozlilo nakon utakmice Podravke, čiji je bio trener, i Lokomotive u Koprivnici

Ivano Balić, jedan od najboljih, ako ne i najbolji hrvatski rukometaš svih vremena oprostio se od legendarnog Zlatka Saračevića koji je preminuo u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Saračević je bio jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener. Umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Emotivni oproštaj

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u koprivničku bolnicu. Saračević je nakon utakmice vozio kući trenericu vratarki Barbaru Stančin. Na semaforu mu je pozlilo te je Barbara odmah pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, liječnici ga nisu uspjeli spasiti i Saračević je preminuo nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

Od legendarnog Saračevića oprostili su se brojni u Hrvatskoj i inozemstvu, a u ponedjeljak je Balić na Instagramu objavio svoju poruku.

Balićeva objavaFoto: PIXSELL

“Zbogom, Sarač… Počivaj u miru”, napisao je Balić.

 

Povratak na Net.hr