ITALIJA BRUJI O POTEZU IVANA PERIŠIĆA: / Vatreni jednim klikom uzburkao duhove u Interu

Image
Foto: AFP

Dvojac nije u najboljim odnosima u posljednje vrijeme

18.3.2019.
14:49
AFP
VOYO logo

Potez Ivana Perišića poslije derbija između Intera i Milana podigao je dosta prašine u Italiji. Naime, nakon velike pobjede Nerazzurra Argentinac Maxi Lopez počeo je pratiti Vatrenog na Instagramu. Perišić mu je uzvratio na isti način, a to je bio dovoljan razlog da krenu zlobni komentari.

Poznato je da su Lopez i donedavni kapetan Intera Mauro Icardi postali veliki neprijatelji prije nekoliko godina. Lopez je bio u braku s Wandom Narom, ali ona ga je prevarila s tada vrlo dobrim prijateljem Icardijem. Od tada se nekadašnji suigrači iz Sampdorije ne podnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u momčad

Calciomercato navodi kako je Perišić ovim potezom možda poručio Icardiju kako gleda na njegov eventualni povratak u momčad. Posljednjih dana Interov šef Beppe Marotta intenzivno radi na tome, ali reakcija njegovih suigrača i posebno Perišića možda neće biti pozitivna, ističu Talijani.

Poznato je da je nedavno plasirana i priča o tome kako je Perišić navodno napao Icardija zbog komentara njegove supruge na televiziji, što je ova opovrgnula. Od tada se čest u talijanskim medijima naglašava da je dvojac u lošim odnosima, a ova posljednja priča samo je pojačala takve glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo