ISPISAO POVIJEST: / Evo gdje je točno bio Ranieri dok su njegovi igrači partijali kod Vardyja

Image
3.5.2016.
18:38
VOYO logo

"Kada sam došao ovdje cilj je bio stvoriti temelje i kroz tri do četiri godine ući u borbu za Europsku ligu, a nakon toga probati ući i u borbu za Ligu prvaka. Sada smo naravno premašili naše ciljeve,a postavili smo i odlične temelje", kazao je Ranieri.

Ističe kako mu je želja zadržati sve igrače i sljedeće sezone, ali ističe da će igrači koji ne budu htjeli ostati otići jer mu ne treba nezadovoljstvo u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stižu pojačanja

"Želimo pojačati momčad, ali s igračima koji razmišljaju poput nas. Svi smo jako povezani i tko god da dođe mora biti spreman na naporan rad", dodaje Talijan. Jedan od najbolji igrača njegove momčadi, napadač Jamie Vardy u ponedjeljak navečer organizirao je tulum gdje je sa suigračima pratio utakmicu Tottenhama i Chleseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skromna proslava

"Bio sam doma sa suprugom. Ništa više. Razgovarao sam s obitelji doma i to je bilo to", ispričao je Ranieri. Novinara Skyja zanimalo je kad je konačno počeo vjerovati da će osvojiti naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak navečer. Naravno uvijek postoji vjera, ali ja sam pragmatičan čovjek i dobro poznajem nogomet. Moglo se svašta neobično dogoditi i Tottenhamu je odlično išlo. Želim im čestitati na odličnoj sezoni. Bio sam miran i vjerovao sam u svoje igrače. Prošlu noć bio sam neopisivo sretan", završio je Talijan, kojem je ovo prvi naslov u 28 godina trenerske karijere.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo