ISPADANJE UNITEDA DALO VJETAR U LEĐA REALU: / Zidane za rekordnu odštetu dovodi metu broj jedan?

Image

United bi na ljeto mogao ostati bez najboljeg pojedinca.

15.3.2018.
11:24
VOYO logo

Vidim ga samo na Old Tarffordu. Ne znam kakve su namjere Real Madrida, ali da sam ja na njihovom mjestu razmišljao bih o drugom igraču”, poručio je Portugalac Jose Mouruinho uoči uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka sa Sevillom kada su ga novinari pitali o interesu španjolskog velikana za prvog vratara Davida De Geu.

U tom trenutku odgovor se činio realnim jer je malo tko mislio da će United izgubiti na Old Traffordu od Seville i ispasti iz Lige prvaka. No, došao je poraz i veliko triježnjenje. Unatoč potrošenim stotinama milijuna eura Mourinhova momčad ne pokazuje naznake da bi skoro mogla biti konkurenta klubovima poput Barcelone, Reala, Bayerna i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toga je prema pisanju Marce postao svjestan i De Gea pa bi lako mogao odbiti novi 20 milijuna godišnje vrijedan ugovor. Spreman je čak pristati i za puno manju plaću napustiti klub i vratiti se u Španjolsku gdje ga već godinama u svojim redovima želi Real MAdrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je još uvijek po ugovorom odluči li ga United prodati sigurno će to biti po rekordnoj cijeni za vratara. Spominje se cifra do 120 milijuna eura. Kako je riječ o jednom od trenutno najboljih vratar na svijetu cijena se u današnje vrijeme i ne čini toliko astronomskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo