ISKRENO I SIMPATIČNO: / Lijepa ruska tenisačica otkrila zanimljivosti iz privatnog života

Image
Foto: AFP
27.5.2015.
21:38
AFP
VOYO logo

Najbolja ruska tenisačica Marija Šarapova brani titulu na francuskom Roland Garrosu, a ovaj prestižni turnir započela je slavljem nad Kaiom Kanepi, dok je u drugom kolu svladala sunarodnjakinju Vitaliju Djačenko. Lijepa tenisačica uvijek je u fokusu javnosti, a ovoga puta otkrila je neke zanimljive stvari o sebi iz privatnog života.

Naime, ruska tenisačica je otkrila svojim navijačima neke stvari koje do sada nisu bile poznate javnosti, i koja ona osobno nikada nije rekla.

"U slobodno vrijeme se volim posvetiti svom brendu Šugarpova, svojoj tvrtki koja proizvodi slatkiše. U biti, na taj način oslobađam svoju glavu od pritiska i napornih sportskih izazova. I da, ne bi vjerovali, ali ne podnosim okus votke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi je i mogla popiti ako bi ju pomiješala s nekim drugim pićem", kazala je Šarapova, koja je priznala da na putovanja nikada ne putuje bez marame, odnosno da se često na putovanjima susreće s jezičnim preprekama.

Da, lijepa Rurskinja jako voli galerije i često ih obilazi, a posebno ne podnosi nered. I da, ima svoje omiljene suputnike. A oni su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

""Moj dečko Grigor Dimitrov i moj pas", ispalila je k'o iz topa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo