IRSKI BOMBARDER PRIJETI HRGOVIĆU: / 'Čeka me najteža borba do sada, ali on neće imati nikakve šanse...'

Image
Foto: Screenshot

Irski boksač Sean Turner 'Big Sexy' (26) sljedeći je suparnik Filipu Hrgoviću kojem će to biti četvrta profesionalna borba.

21.2.2018.
11:19
Screenshot
VOYO logo

U subotu, 24. veljače, Filip Hrgović ide po svoju četvrtu profesionalnu pobjedu. U ringu ga dočekuje 26-godišnji Irac Sean Turner koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario 12 pobjeda, od toga osam nokautom i samo jedan poraz. Sean Turner na svjetskoj boksačkoj ljestvici nalazi se na 48 mjestu, dok je Filip Hrgović pozicioniran na 61. mjestu s 3 profesionalne borbe i postotkom nokauta od 100%.

Težak suparnik

"Moj protivnik je visoko rangiran, u TOP 50 teškaša svijeta i očekujem jaku borbu. Mislim da će ovo biti najteža borba do sada, ali svjestan sam svojih kvaliteta i ako dam sve od sebe, Turner neće imati nikakve šanse", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni hrvatski olimpijac i ovu će borbu imati u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u njemačkom Nurembergu. Hrgovićeva borba bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Callum Smith i Jürgen Brähmer. Svi boksači borit će se u 8 rundi po 3 minute trajanja svake u Areni Nuremberg Versicherung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo