INTEROVA ZVIJEZDA NA UDARU NAVIJAČA I MAFIJE: / 'Želiš li da mu slomimo noge?'

Image

Puno se prašine podignulo nakon objave autobiografije Maura Icardija, Interove zvijezde i suigrača Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

16.10.2016.
13:18
VOYO logo

Palo je previše teških riječi i prijetnji, argentinski napadač zamjerio se mnogima. Interovi navijači ne mogu mu oprostiti kako ih je opisao u knjizi.

Navijači traže oduzimanje kapetanske trake

"Što se nas tiče, ti si gotov! Knjiga je bijedna, o nama je napisao samo laži. Tražimo iskrenost i zalaganje na terenu, a on nas opisuje kao likove koji se smucaju oko kluba, prijete i svašta traže", poručili su najžešći Interovi navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Icardi ne zaslužuje biti kapetan Intera. On izmišlja incident koji se nikad nije dogodio. Završili smo s njim. Treba ti uzeti traku! Da, to je ono što tražimo", smatraju navijači "nerazzurra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spreman sam suočiti se s jednim po jednim'

Argentinski napadač im je u knjizi poručio:

"Spreman sam suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo, 50, 100, 200? Dovest ću stotinu kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti. a onda ćemo vidjeti", otišao je do kraja Icardi kojeg prati i afera iz privatnog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlađahni Icardi preoteo je suprugu Wandu Naru svom bivšem suigraču Maxiju Lopezu. Dok su zajedno igrali u Sampdoriji, a napadač se tek probijao u Serie A, Lopez ga je s tadašnjom suprugom, očito fatalnom Wandom, često znao ugostiti u svom domu, a ovaj mu je uzvratio "krađom" voljene žene.

Nakon svega oglasila se i sicilijanska mafija za koju je takav potez neoprostiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želiš li da mu slomimo noge tako da više nikad ne može igrati nogomet?", nakon objave knjige Lopez je dobio ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znao sam da je njihova veza mrtva'

U knjizi je Icardi napisao kako mu se zapravo Wanda "upucavala" zamolivši ga da joj u SAD-u kupi novi model iPhonea, a nakon toga uslijedile su poruke i susreti nakon kojih više ništa nije bilo isto u ljubavnom trokutu.

"Znao sam da je njihova veza mrtva", napisao je Icardi trenutak preotimanja suigračeve žene koja mu je u međuvremenu postala i menadžerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo