INTEROV PROMAŠAJ VRAĆA SE U ITALIJU: / Brazilca traže brojni klubovi, ali on se nada jednom

Image
Foto: AFP

Trebao je biti novi Neymar, ali se za sada pokazalo da mu europski nogomet ne odgovara.

6.12.2018.
15:35
AFP
VOYO logo

Prije malo više od dvije godine talijanski Inter ponosno je predstavio Gabriela Barbosu (22), poznatijeg kao Gabigol. Pobijedili su, kako su tada pisali talijanski mediji, Barcelonu i Juventus u utrci za brazilskog nogometaša te su ga doveli za malo manje od 30 milijuna eura.

Stiže na San Siro

Glasio je on svojevremeno za Neymarova nasljednika, no 22-godišnjak za sada to nije pokazao. Za Inter je odigrao deset utakmica te je dao jedan gol, a zatim je otišao na posudbu u Benficu pa natrag u Santos. U Portugalu se zadržao samo pola godine te se nije posebno proslavio. U Santosu je pak u 35 nastupa zabio 18 golova što ga je opet stavilo pod povećalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Posudba u Santosu istječe mu u siječnju i sada se nada povratku u Inter. Interes za njega pokazali su još neki klubovi poput Flamenga i Evertona.

"Ponosan sam što me prate svi ti veliki klubovi. Nikome ne zavaram vrata. Vratit ću se u Inter, ali volim ove glasine. Samo želim biti sretan i igrati, bez obzira gdje. Sretan sam što sam Interov igrač, to je veliki klub", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo