INTER GUBI BITKU ZA LIGU PRVAKA: / Perišić se ispromašivao u Bergamu, umjesto junaka postao tragičar

Image
Foto: AFP
14.4.2018.
22:49
AFP
VOYO logo

Vatreni nije imao sreće te je propustio niz prilika.

U posljednjem subotnjem dvoboju 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta i Inter su u Bergamu odigrali 0-0, čime se Inter sa 60 bodova izjednačio s dva rimska kluba Romom i Laziom, koji se sastaju u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je bio bolja momčad, ali bez cijelog ulova su ostali zbog neiskorištenih prilika u čemu je prednjačio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Odigrao je cijelu utakmicu za Inter i u više navrata opasno zaprijetio domaćem vrataru Berishi. Uz malo više sreće i preciznosti naš je reprezentativac mogao biti junak pobjede milanske momčadi. Marcelo Brozović propustio je dvoboj zbog žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Genoe ostvarili su minimalnu, ali vrlo važnu pobjedu protiv Crotonea, kojom su vjerojatno prebrinuli sve brige oko opstanka u Serie A. Pogodak za tri boda postigao je Bessa u 28. minuti. Genoa sada ima 38 bodova, 11 više od Crotonea koji je trenutačno na 18. mjestu i predstoji mu grčevita borba za zadržavanje prvoligaškog statusa. U sastavu Crotonea zbog ozljede nije bilo Ante Budimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chievo nije uspio pred svojim navijačima pobijediti Torino i tako se značajnije odvojiti od momčadi iz opasne zone, od koje je momčad iz Verone sada udaljena tri boda i tri mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo