INTER STIGAO DO PRVOG SLAVLJA OVE GODINE: / Perišić odigrao jednu od ključnih uloga za pobjednički gol

Image
Foto: AFP

treći Inter sada ima 43 boda, pet više od četvrte Rome i petog Lazija

9.2.2019.
22:38
AFP
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera u susretu su 23. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Parmu sa 1-0 (0-0). Inter je u Parmi ostvario prvu prvenstvenu pobjedu u 2019. godini, nakon jednog remija i dva poraza u posljednja tri nastupa, a usto je i postigao prvi prvenstveni gol u ovoj godini.

Martinez abio

Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Lautaro Martinez u 79. minuti, a akciju za pogodak započeo je hrvatski reprezentativac IvanPerišić koji je na sredini igrališta oduzeo loptu veznjaku Parme Kucki. Perišić je odigrao svih 90 minuta za Inter, baš kao i MarceloBrozović, dok Šime Vrsaljko zbog ozljede koljena nije konkurirao za nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Treći Inter sada ima 43 boda, pet više od četvrte Rome i petog Lazija, dok je Parma 12. sa 29 bodova.

Ranije u subotu Fiorentina i Napoli su igrali 0-0. Drugi Napoli sada ima 52 boda, osam manje uz utakmicu više od vodećeg Juventusa, dok je Fiorentina deveta sa 32 boda. Marko Pjaca ostao je na klupi Fiorentine. U četvrtak je Lazio svladao Empoli sa 1-0, a u petak je Roma bila bolja od Chieva sa 3-0, dok su preostali susreti 23. kola na programu u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI 23. KOLA

Četvrtak: Lazio - Empoli 1-0 (Caicedo 42-11m) Petak: Chievo - Roma 0-3 (El Shaarawy 9, Džeko 18, Kolarov 51) Subota: Fiorentina - Napoli 0-0 Parma - Inter 0-1 (Lautaro 79) Nedjelja: Bologna - Genoa Atalanta - SPAL Sampdoria - Frosinone Torino - Udinese Sassuolo - Juventus Milan - Cagliari

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo