INTER ODUSTAO OD MODRIĆA? / Talijani pišu da intenzivno prate njegovog nasljednika iz Dinama

Image
Foto: AFP

Tko će postati četvrti Hrvat na Giuseppe Meazzi?

16.10.2018.
15:05
AFP
VOYO logo

Iako se od završetka Svjetskog prvenstva često pisalo o potencijalnom transferu LukeModrića iz Real Madrida u Inter, kako se čini četvrti Hrvat u talijanskom velikanu mogao bi postati veznjak kojeg se smatra njegovim potencijalnim nasljednikom u reprezentaciji.

Naime, Tuttosport je objavio da Inter želi pojačati vezni red, a potraga za rješenjem odvela ih je do Zagreba gdje boje Dinama brani 22-godišnji IvanŠunjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeftinije rješenje

"Poslije odlične sezone na posudbi u Lokomotivi gdje je dao šest golova u 29 utakmica, sada se dokazuje u momčadi koja je osvojila 12 od posljednjih 13 naslova hrvatskog prvaka. Šunjić, kojeg u njegovoj domovini vide kao nasljednika Luke Modrića u reprezentaciji, ima ugovor a Dinamom do 2023. i procijenjen je na pet milijuna eura", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde i da je Inter poslao skaute da prate njegov nastup u dresu mlade reprezentacije protiv Grčke. Šunjić bi u svakom slučaju za Inter bio najpovoljnije rješenje u odnosu na imena koja su se još spominjala, poput navedenog Modrića.

Njegov eventualni dolazak u redove talijanskog velikana značilo bi povećanje hrvatske kolonije na četiri igrača. Tamo su od ranije Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo