INTER NA ZIMU STAVLJA HRVATA NA TRŽIŠTE: / Dva kluba već stoje u redu za njegov potpis?

Image
Foto: AFP

Iako je lani bio ključni igrač talijanskog velikana glasine o njegovom transferu se ne smiruju

20.10.2020.
9:24
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš MarceloBrozović opet je zaokupio pažnju talijanskih medija. Gazzetta dello Sport piše kako trener AntonioConte traži novo rješenje u veznom redu te da bi Vatreni mogao ostati bez mjesta u početnih 11 jer ove sezone izgleda bezvoljnije nego ikad.

Calciomercato pak javlja da će Inter u siječnju staviti Hrvata na tržište. Kao kandidate za njegov potpis spominju se engleski Tottenham i francuski Monaco, na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je bio na izlaznim vratim Intera i u ljetnom prijelaznim roku. Krajem kolovoza o tome se raspisala gore spomenuta Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brozovićevi ispadi i izljevi bijesa nisu bili nadomješteni dovoljno dobrim igrama na terenu da bi Conte tolerirao njegove aktivnosti u slobodno vrijeme, pa je Inter objavio da je Brozović, koji je do jučer bio nezamjenjiv, na prodaju. On je zločesti dečko. Ne može ga se trpjeti ako nastupi na terenu prevagnu u usporedbi na ono što radi izvan njega. No na žalost, čini se da je Brozović jedan od puno nogometaša čiji su ispadi zasjenili veliki talent”, objavili su, ali je Brozović na koncu ostao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je član Intera od 2015. godine, kada je stigao iz zagrebačkog Dinama, a nedavno je rekao da želi ostati još puno godina u Nerazzurrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike