INIESTA NAPUŠTA BARCELONU: / Veznjak sve dogovorio s novim klubom, zarađivat će 37 milijuna godišnje

Image
Foto: AFP

Veliki je to udarac za katalonskog diva.

12.4.2018.
19:28
AFP
VOYO logo

Već 22 godine traje veza Andreasa Inieste i Barcelone, međutim, ona će na kraju ove sezone vjerojatno završiti. Radio Catalunya javlja da da je čuveni veznjak pristao na ponudu kineskog kluba Tianjin Quanjian prema kojem će godišnje zarađivati 37 milijuna eura. Prema dogovoru branit će boje tog kluba tri godine s opcijom produljenja za još jednu.

Ovakav rasplet bio je očekivan nakon što je Iniesta poslije poraza do Rome izjavio da je vjerojatno odigrao posljednju utakmicu u Ligi prvaka. Španjolski reprezentativac prije nekoliko mjeseci dogovorio je doživotnu suradnju s Barcelonom, odnosno da može ostati u klubu koliko sam hoće, ali je prema njemu do 30. travnja svake godine morao donijeti odluku o nastavku karijere. Kako stvari stoje i donio ju je na tugu mnogobrojnih poklonika u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta je s Barcelonom do sada osvojio 30 trofeja, a do kraj se zone mogao bi zbirku povećati za još dva. Naslov španjolskog prvaka nadomak mu je ruku, dok bi već u subotu 21. travnja mogao u kolekciju dodati Kup kralja pobijedi li Barcelona Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo