INCIDENT BACIO SJENU NA SLAVLJE / Sukob braće Mamić

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Uvjerljivom 4:0 pobjedom protiv Rijeke na Maksimiru Dinamo je proslavio deseti uzastopni naslov hrvatskog prvaka i to pred nekih 15.

30.5.2015.
0:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Naime, trener Zoran Mamić napustio je travnjak još tijekom susreta i krenuo put svlačionice nakon rasprave s bratom Zdravkom oko ulaska Ognjena Vukojevića u igru. Kasnije se nije niti vratio na dodjelu medalja.

Što se dogodilo? Sve se činilo bajno do 80. minute kada se Mamić spremao na treću, posljednju zamjenu. Ideja mu je bila uvesti trećeg vratara Marka Mikulića, ali publika je željela u igri vidjeti Vukojevića kojem je ovo bila oproštajna utakmica u dresu Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić uvjetovao ulasku Vukojevića

Trener Mamić se činio ustrajan u svojoj odluci, ali uslijedila je rasprava s Vukojevićem i bratom. Vukojević je čas oblačio, čas skidao dres, a na kraju se Mamić pokupio u svlačionicu. U svečanoj loži uslijedila je tada reakcija izvršnog predsjednika Zdravka Mamića koji je tražio Vukojevićev ulazak u igru, što se na kraju i dogodilo.

Neki su odmah počeli nagađati da bi ovakav scenarij mogao značiti i odlazak Zorana Mamića s klupe Dinama, ali brat mu Zdravo je to demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomirdbeni tonovi

"Imam puno razumijevanja i solidarnosti prema tom postupku, ne kao njegov brat ili izvršni predsjednik, nego kao čovjek. On je ipak cijelog sebe ugradio u povijest Dinama. Pokušajte to razumjeti, dogodi se. "Shvatite da je i on samo čovjek, da je imao slab dan, ali sad mogu poručiti svima da će Zoran i dalje biti trener", rekao je Zdravko Mamić, čije riječi prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo