IMA NEKA TAJNA VEZA: / Postavio poslovnog partnera za trenera Valencije

Image

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i pomoćnik engleskog izbornika Roya Hodgsona, Gary Neville imenovan je novim trenerom španjolske Valencije.

2.12.2015.
13:41
VOYO logo

Ništa tu ne bi bilo posebno zanimljivo da upravo njegov brat Phil zadnjih nekoliko mjeseci tamo nije imao ulogu Nunovog pomoćnika, koji je prije nekoliko dana podnio ostavku.

Partnerski odnos

Razlog zbog kojeg je došlo do ovakve odluke može se pronaći i u činjenici da je vlasnik Valencije PeterLim ujedno jedan od poslovnih partnera navedenog dvojca. Naime, braća Neville zajedno s PaulomScholesom, RyanomGiggsom i NickyjemButtom drže 50 posto udjela u engleskom niželigašu Salford Cityju, dok preostalih 50 drži upravo Lim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljeni smo što smo osigurali Garyjev dolazak tako brzo. On je iskustvo stekao u engleskoj reprezentaciji, a bio je i vrhunski nogometaš. Kroz karijeru je pokazao liderske sposobnosti. Visoko je cijenjen i njegove osobne kvalitete uvjerile su nas da je je dobar izbor", izjavio je predsjednik Valencije LayhoonChan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ushićen sam što sam dobio priliku voditi Valenciju. To je veliki nogometni klub, a iz igračkih dana poznata mi je strast navijača ovog kluba", poručio je stariji brat Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji desni bek preuzet će prvu momčad u nedjelju, a tri dana kasnije trebao bi voditi momčad u domaćoj utakmici Lige prvaka protiv Lyona. Valencia, inače, u subotu dočekuje Barcelonu, a u toj utakmici momčad bi trebao voditi Phill Neville. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li mu on ostati pomoćnik. Prema dogovoru, Gary Neville trebao bi voditi Valenciju do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo