IMA NADE I ZA ČILIĆA: / Srušio je Đokovića nakon više od dvije godine!

Image
Foto: AFP

Andy Murray je osvojio ATP Masters u Montrealu! Tri sata trajala je bitka protiv Novaka Đokovića, a Britanac je na kraju slavio s 6:4, 4:6, 6:3.

17.8.2015.
9:28
AFP
VOYO logo

Više od dvije godine Murray nije znao kako protiv Đokovića, osam mečeva zaredom osvojio je najbolji tenisač svijeta. No, niz je stao proteklog vikenda u Quebecu. Kad je i Škot uspio zaustaviti crni niz, možda ima i nade za Marina Čilića koji u seniorskoj karijeri ne zna za pobjedu protiv srpskog tenisača. Novak je dobio svih 13 međusobnih dvoboja.

"Čestitke Andyju za sjajan meč. Zaslužio si ovu titulu, želim ti sve najbolje sljedećeg tjedna i u nastavku sezone", izjavio je Đoković i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je razliku napravio servis – moj i njegov. Nisam dobro servirao prvi set i pol. Ali ne želim da umanjiti njegovu pobjedu. Potpuno je zaslužio trijumf – zakoračio je u teren i igrao neke sjajne udarce. U većini slučajeva kada mu je bilo potrebno, servirao je vrlo, vrlo dobro", dodao je Đoković.

Murray je pobjedu posvetio svojoj trenerici Amelie Mauresmo, 36-godišnja Francuskinja u nedjelju je rodila, tako da su imali dvostruki razlog za slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo