IKONA ROME OPRAŠTA SE NA KRAJU SEZONE? / Navijači mu ovaj vikend priređuju oproštajnu koreografiju

Image
Foto: AFP
12.4.2018.
15:17
AFP
VOYO logo

De Rossi je protiv Barcelone zabio gol i odigrao maestralnu utakmicu

Francesco Totti prošle sezone oprostio se od nogometa i od Rome kojoj je bio vjeran cijelu svoju karijeru. A čini se kako bi se sličan scenarij mogao ponoviti i ove sezone s još jednom ikonom rimske vučice.

Aktualni kapetan Danielle De Rossi za Romu je debitirao 2001. godine, a u velikoj pobjedi njegovog kluba protiv Barcelone bio je heroj zabivši penal za 2-0. Osim gola, cijelu je utakmicu odigrao na visokoj razini sa svojih 35 godina na leđima, ali čini se da bi i on mogao okačiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

AS Roma's Italian midfielder Daniele De Rossi (R) and AS Roma's Brazilian goalkeeper Alisson Becker (L) celebrate after winning the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between AS Roma and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Rome on April 10, 2018. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

A to se da zaključiti prema službenoj objavi navijača Rome na njihovim stranicama u kojoj pozivaju svoje pripadnike da budu dio oproštajne koreografije na Rimskom derbiju koji se igra u nedjelju s početkom u 20:45.

Morat ćemo pričekati kraj sezone da bi vidjeli ima li u cijeloj priči istine, a De Rossijevo mišljenje moglo bi se promijeniti ukoliko Roma ode do kraja u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo