banner

SLUŽBENO

IGOR VORI VIŠE NIJE TRENER ZAGREBA: Vječni hrvatski prvak potvrdio odlazak legendarnog Kauboja, već se zna tko će ga naslijediti?

Nakon samo četiri mjeseca i pet poraza u prvih pet službenih utakmica morao je otići

Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, potvrdio je to kkub putem službenoih kanala.

“Nakon konzultacija i razgovora vođenih kroz ovaj tekući tjedan, sada već sa bivšim glavnim trenerom, uprava kluba i Igor Vori su došli do zajedničkog zaključka da je neophodno napraviti promjenu, kako bi se ekipa pripremila adekvatno za nadolazeće utakmice, posebice one u kojima se očekuju bodovi.

Podsjećamo, Igor Vori je na klupi PPD Zagreba zamijenio Veselina Vujovića početkom lipnja. Nakon proljetne stanke uzrokovane pandemijom virusa Covid-19, pripremni period je s ekipom odradio u Zagrebu te na klupi ‘sjedio’ ukupno 5 službenih utakmica. Finalni turnir SEHA Gazprom lige je okončao na četvrtom mjestu s dva poraza. Serija poraza se nažalost nastavila i u prva tri kola EHF Lige prvaka. Pred Zagrebašima je utakmica u Barceloni, te u Areni Zagreb dočekuju Celje kada se i nadaju prvim bodovima.

Igoru Voriju se uprava i zaposlenici kluba zahvaljuju na suradnji i profesionalnom odnosu u ova četiri mjeseca zajedničkog rada”, priopćeno je iz kluba.

Nagađa se kako bi ga trebao naslijediti bivši hrvatski rukometni reprezentativac Vlado Šola (51).

Povratak na Net.hr