TUDOR VODI UDINESE KA OSTANKU U PRVOJ LIGI, ROMA KIKSALA: / Neizvjesan kraj Serije A

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Rasplet prvenstva u Italiji

18.5.2019.
22:30
Profimedia, Alamy
VOYO logo

U utakmici pretposljednjeg, 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je u gostima odigrala sa Sassuolom 0:0 i propustila se barem privremeno bodovno izjednačiti s Atalantom na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-33-17932', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranoj utakmici Genoa i Cagliari su igrali 1-1 (0-1), a hrvatski veznjak Filip Bradarić bio je asistent za pogodak gostiju, ali je i skrivio kazneni udarac iz kojega su domaći poravnali.

Bradarić je u 40. minuti poslao dugu loptu na Pavolettija (40) koji se sjajno oslobodio čuvara i pogodio suprotni kut domaćeg gola. No, u 89. minuti Bradarić je gornjim dijelom ruke vratio loptu vrataru, a sudac je nakon pregleda snimke ustvrdio kako je to učinio na nepropisan način i pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Criscito (89-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cagliari, za kojega su Bradarić i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odigrali čitavu utakmicu, ovim je bodom definitivno potvrdio prvoligaški status i za sljedeću sezonu, sada je 12. sa 41 bodom, dok je Genoa ostala u nezavidnoj situaciji, sada je 17. sa 37 bodova, dva više uz utakmicu više od 18. Empolija koji se nalazi u zoni ispadanja i u nedjelju igra protiv Torina.

Izvrstan rezultat Igora Tudora

Ranije u subotu je Udinese, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, napravio veliki korak ka ostanku 3-2 (3-0) domaćom pobjedom protiv SPAL-a. Udinese je poveo sa 3-0 u prvom poluvremenu golovima Samira (5) i Okake (31, 35), a gosti iz Ferrare su u nastavku zaprijetili preokretom preko Petagne (53) i Valotija (59), no više od toga nisu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese sada ima 40 bodova, pet više od 18. Empolija koji se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPAL, kod kojega je Lorenco Šimić ostao na klupi, drži 11. mjesto sa 42 boda.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo