UNIVERZALNI ZADRANIN

IDEALAN ZA JUVENTUS, ČAČIĆA I HRVATSKU: ‘Lijevo ili desno, meni je svejedno’

Izbornik Ante Čačić za prijateljske utakmice protiv Mađarske i Izraela nije zvao niti jednog lijevog beka. Vjerojatno ima ideju, kao i Niko Kovač na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, na toj poziciji koristiti Šimu Vrsaljka.

“Tu poziciju inače ne igram u klubu, ali uvijek ću odraditi ono što od mene traži izbornik. Za reprezentaciju ću igrati što god treba. Vida i ja možemo pokriti tu poziciju lijevog beka. Meni je svejedno lijevo ili desno. Ja sam spreman”, kazao je Šime Vrsaljko u razgovoru za Goal.

Juventus ga želi umjesto Lichtsteinera

Pouzdani branič blista u Sassuolu, ove sezone odigrao je svih 26 utakmica, samo je dva puta zamijenjen. Učestalo se pojavljuju napisi kako će Vrsaljko karijeru nastaviti u Juventusu, Milanu, Interu, čak i Barceloni…

Ovih dana ponovno se aktualizirala priča o Vrsaljkovom odlasku u Juventus, koji je nekako najuporniji kad je u pitanju hrvatski reprezentativac. Talijanski mediji raspisali su se o tome da će 24-godišnji Zadranin na ljeto pojačati Staru damu, kao zamjena za Lichtsteinera.

‘U Sassuolu mi ništa ne nedostaje’

No, Vrsaljko nije želio govoriti o svojoj budućnosti.

“Ne bi to ni bilo u redu od mene dok je pred Sassuolom još deset važnih utakmica. Imam veliki respekt prema klubu, gdje svakodnevno osjećam kako me poštuju i cijene. Ništa mi ne nedostaje u Sassuolu. Sjest ćemo na kraju sezone, te zajedno odlučiti što i kako dalje. Ima vremena”, dodao je Vrsaljko.

Povratak na Net.hr