NOVI KLUB

IBRAHIMOVIĆ PAKIRA KOFERE: Šveđanin se već sprema za život u Engleskoj?

Gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru nakon što mu na ljeto istekne ugovor s francuskim prvakom PSG-om stvar je kojom se mediji bave već neko vrijeme.

Inter, Milan, Real Madrid, MLS, Kina, samo su neke destinacije koje su često citirane. Jedna od njih je i Manchester United. Francuski Le 10 Sport sada je donio priču prema kojoj je dogovor postignu i da će upravo u redovima engleskog velikana Ibrahimović zaokružiti svoju veliku karijeru.

Priprema se za život u Engleskoj

Francuzi pišu kako švedski napadač ima obećanje bivšeg mu trenera, Portugalca Josea Mourinha, da će ga dovesti u United čime bi ostvario san o igranju u Premier ligi. Njih su dvojica, kako je poznato surađivali u Interu, a Ibrahimović je svoju privrženost Portugalcu potvrdio riječima da bi poginuo za njega i da mu je to najbolji trener s kojim je radio.

Navode i kako je napadač uvjeren da će postati dio slavnog kluba na kraju sezone te da se već priprema za život u Premier ligi.

No, ova priča za sada zvuči kao fikcija jer još nije sigurno niti hoće li Portugalac zaista zamijeniti Luisa van Gaala na klupi Uniteda, iako se to počelo uzimati kao gotova stvar.

Što se tiče engleskog velikana njima je sigurno poreban jedan vrhunski i iskusni napadač. Ibrahimović bi navodno tu rupu popunio na godinu dana, na koliko bi potpisao ugovor. Također, tvrde Francuzi, spreman je igrati i za manju plaću, koja trenutno iznosi ok 15 milijuna eura po sezoni.

Povratak na Net.hr