IBRAHIMOVIĆ KUPUJE KLUB U ENGLESKOJ? / Niželigaš grca u dugovima, a Šveđanin bi mogao biti spasitelj

Image
Foto: AFP

Hartlepool se nalazi svega tri boda iznad zona ispadanja u petoj ligi engleskog nogometa, prije nekoliko su dana ostali bez trenera i ovo bi ulaganje moglo biti slamka spasa za taj mali klub

23.2.2018.
23:36
AFP
VOYO logo

Östersund je u četvrtak šokirao Arsenal u Londonu i pobijedio sa 2-1, ali ipak nisu došli do velike senzacije iako su bili na pragu možda i najvećeg iznenađenja Europske lige. Ali glavni čelnik Daniel Kindberg iskoristio je posjet Engleskoj kako bi možda i sklopio posao.

Natječu se u petoj ligi

Naime, Kindberg je na čelu jednog švedskog konzorcija koji je zainteresiran za kupnju engleskog niželigaša Hartlepoola, a jedan od investitora u klub koji je pred bankrotom bi trebao biti i Zlatan Ibrahimović, prenosiGoal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postojeći vlasnici kluba, Sage Investments, odlučili se kako prestaju s ulaganjima pa je taj švedski konzorcij to vidio kao priliku za proboj na englesko tržište. Ibrahimovićevo ime otvara mnoga vrata, a ukoliko ga uspiju nagovoriti da uloži s njima, dobili bi i veliki publicitet.

Inače, Hartlepool se nalazi svega tri boda iznad zona ispadanja u petoj ligi engleskog nogometa, prije nekoliko su dana ostali bez trenera i ovo bi ulaganje moglo biti slamka spasa za taj mali klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo