I ŠPANJOLSKA BRUJI O POTEZU DINAMOVE ZVIJEZDE NA RUJEVICI: / 'Pa koliko je ovo igrača prošao'

Image
Foto: Screenshot

Posebno je impresionirao maestralnim driblingom u 77. minuti susreta.

26.11.2018.
9:48
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 15. kola hrvatskog prvenstva nogometaši Rijeke na Rujevici pobijedili Dinamo s 1-0 (0-0). Modrima je to bio prvi prvenstveni poraz u sezoni. Dinamo nije izgubio u prvenstvu još od 14. svibnja ove godine, a ove sezone je, do utakmice na Rujevici, imao 12 pobjeda i tri remija.

Sretni otac

U prvom dijelu nije bilo puno prilika, a najveću je propustio napadač Dinama Gavranović, čiji je šut iz blizine u 30. minuti bravurozno obranio riječki vratar Sluga. U 64. minuti Rijeka je povela pogotkom Antonia Čolaka, koji je iz okreta s ruba kaznenog prostora uputio udarac koji je od vratnice završio u mreži. U 86. minuti udarac Hajrovića prema praznoj mreži u posljednji trenutak blokira Punčec, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Sluga brani udarac Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonac je, inače, posebno impresionirao potezom u 77. minuti susreta kada je maestralnim driblingom iz igre izbacio pola Rijekine momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniraj dok drugi spavaju, uči dok se oni zabavljaju, ustraj dok se odmaraju i živi što oni sanjaju", objavio je na Twitteru njegov ponosni otac Miguel Olmo uz pripadajuću snimku.

O njegovom driblingu raspisala se i Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudesna vježba bijega Danija Olma: Koliko je suparnika prešao!", pita se Marca uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolski U-21 reprezentativac napravio je briljantan slalom s loptom zalijepljenom za nogu i tako se riješio pritiska polovice protivničke momčadi".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo