I CHELSEA PROŠAO DALJE: / Diego Costa proradio odlaskom Mourinha

Image

Nogometaši Chelseaja izborili su pobjedom nad trećeligašem Scunthorpeom (2:0) plasman u četvrto kolo FA kupa.

10.1.2016.
17:06
VOYO logo

Chelsea je poveo u 13. minuti. S desne strane ubacio je BranislavIvanović, a Diego Costa je između dva braniča uspio skrenuti loptu u mrežu. Loptu je, inače, posljednji dirnuo branič Clark.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 54. minuti na vrhu kaznenog prostora nakon duela Ramiresa i VanVeena gosti su tražili penal, ali sudac nije reagirao. Drugi gol Chelsea je dao u 69. minuti. Strijelac je bio Loftus-Cheek. Gosti su bili blizu gola u 85. minuti kada je Clarke pogodio vratnicu.

https://vid.me/BEDD

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje kola

U ranije odigranom susretu četvrtoligaš Oxford City izbacio je Swansea na svom terenu što je najveće iznanađenje trećeg kola FA kupa.. Gosti su poveli golom JeffersonaMontera u 23. minuti, ali je domaćin okrenuo rezultat s tri gola. Strijelci su bili LimaSercombe (45-11m) i KemarRoofe (49, 59). Velški sastav je golom BafetimbijaGomisa u 66. minuti vratio susret u neizvjesnost, no Oxford je uspio izdržati do kraja i izboriti veliku pobjedu.

https://vid.me/HIBv

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester remizirao, Kramarić ni na klupi

Tottenham i Leicester su odigrali 2:2 na White Hart Laneu te će odluka o putniku u 4. kolo FA kupa pasti na King Power Stadiumu. Golove za Tottenham zabili su Eriksen (8.) i Kane (88.-11 m), dok su za Leicester zabili Wasilewski (18.) i Okazaki (48.).

Momčad Claudia Ranierija igrala je bez prvih napadača Vardyja i Mahreza, ali ni to nije bilo dovoljno da Andrej Kramarić dobije priliku. Hrvatski reprezentativac nije bio ni na popisu 18 igrača za utakmicu. Torino je ozbiljno zainteresiran za njega, moguće je da Kramarić ove zime, nakon godinu dana, promijeni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/aRQm

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo