HRVATSKI TENISAČ IZGUBIO KONTROLU: / Ćorić progovorio o potezu koji je iznenadio brojne teniske fanove

Image
Foto: AFP

Sljedeći Ćorićev suparnik bit će prvi kvalifikant od 2007. godine

27.3.2019.
9:15
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 13.) svladao je Australca Nicka Kyrgiosa (ATP - 33.) sa 4-6, 6-3, 6-2 nakon 116 minuta igre i tako se drugu godinu zaredom probio se u četvrtfinale ATP turnira Masters 1000 serije u Miamiju.

Na početku drugog dogodio se prijelomni trenutak koji je okrenuo meč. Vikao je hrvatski tenisač sam na sebe od bijesa nakon čega je razbio reket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne pokazuje često emocije

"To se dogodilo i događa se svim igračima. Ne pokazujem često emocije, ali kad pokažem eto to se dogodi. Što je tu je. Napravi sam to i mislim da mi je to čak i pomoglo jer sam stvarno izbacio svu svoju frustraciju van. Pogotovo jer sam imao break u prvom setu i nekako sam se nadao da ću ga dobio. Kad sam ga izgubio nekako mi je pao fokus, bio sam dosta frustriran. To mi je pomoglo", poručio je Ćorić u razgovoru za Sport klub.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatia's Borna Coric celebrates his victory against Hungary's Marton Fucsovics in their men's singles match on day four of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 17, 2019. (Photo by WILLIAM WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Sljedeći Ćorićev suparnik je 18-godišnji Kanađanin Felix Auger-Aliassime, prvi kvalifikant od 2007. godine koji je stigao do četvrtfinala u Miamiju. Prije 12 godina je Argentinac Guillermo Canas iz kvalifikacija došao do finala i izgubio od Novaka Đokovića. Ćorić protiv kanadskog tinejdžera, prvog tenisača rođenog u ovom tisućljeću (8.8.2000.) koji će se probiti u Top 50, do sada nije imao priliku igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov dvoboj za polufinale na rasporedu će biti u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo