HRVATSKI PRVAK NA KOLJENIMA: / Trener Cedevite pojasnio razloge potopa u Begradu

Image

Košarkaši Cedevite doživjeli su i drugi poraz na startu nove sezone ABA lige, nakon što su u ponedjeljak uvjerljivo poraženi na gostovanju kod Crvene zvezde sa 64-88 (7-15, 25-23, 12-28, 20-20).

4.10.2016.
8:57
VOYO logo

CEDEVITA POTOPLJENA U BEOGRADU: Strahovito zakucavanje i prekrasna blokada obilježili utakmicu

Image
CEDEVITA POTOPLJENA U BEOGRADU: /

Strahovito zakucavanje i prekrasna blokada obilježili utakmicu

Image
CEDEVITA POTOPLJENA U BEOGRADU: /

Strahovito zakucavanje i prekrasna blokada obilježili utakmicu

"Zvezda je odigrala izvrsnu obranu. Naletjeli smo na jedan pravi euroligaški tim u lošem psihološkom stanju nakon poraza od Budućnosti i nismo uspjeli reagirati dobro. Prva četvrtina je bila jako loša. Oni su odigrali agresivno i čvrsto. Izbacili su nas iz svih kretnji, a mi nismo dobro reagirali na to", izjavio je trener Cedevite ŽeljkoMršić te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije smo se u jednom trenutku uspjeli približiti i vratiti kroz promjene obrane, gdje smo ih uspjeli izbaciti iz njihovog ritma, ali i dalje nismo igrali toliko dobro i to je više bilo na neko njihovo nesnalaženje. U drugom poluvremenu opet su krenuli jako, čvrsto i agresivno. Odlično su pogađali. Lopta im je dobro išla i sve ono što mi nismo imali oni su večeras napravili i to je zaslužena pobjeda domaćina".

Cedevitin bek Ra'Shad James smatra kako momčad prolazi kroz teško razdoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvezda je dobar klub. No, da smo u drugo poluvrijeme ušli s malo više energije i koncentracije, mislim da bi rezultatski utakmica bila bliža ili bi čak imali priliku za pobjedu. Bili smo na -6 uoči drugog poluvremena, no imali smo previše pogrešaka. Mislim da možemo igrati bolje. Prolazimo kroz teško razdoblje. Moramo više raditi na treningu i moramo si više vjerovati u napadu i obrani", rekao ja Amerikanac.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zvezde DejanRadonjić očekivano bio je zadovoljan raspletom utakmice.

"Čestitam igračima na bodovima. Hvala navijačima što su napunili dvoranu, napravili odličnu atmosferu i pomogli nam da igramo dobro. Pred utakmicu sam rekao da moramo igrati na visokom nivou za pobjedu. To smo i učinili. Imali smo pad u drugom dijelu druge četvrtine. Međutim, nastavili smo igrati kvalitetno u obrani, bili pametni u napadu i na kraju došli do značajne pobjede protiv i ove sezone jednog od glavnih konkurenata za najviši plasman", rekao je Radonjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je prokomentirao i MilkoBjelica.

"Start sezone je onakav kakav smo željeli. Krenuli smo s dvije pobjede i to uvjerljivije nego što smo očekivali. Cedevita je sigurno mnogo kvalitetnija momčad nego što je pokazala. Bili smo koncentrirani svih 40 minuta, pogotovo u obrani. Bilo je dijelova utakmice u kojima smo popuštali. Sve u svemu, zadovoljan sam. Trebamo se okrenuti sljedećem rivalu i igrati što bolje možemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo