SERIE A

HRVATSKI HIT TRENER PRIZNAO DA JE NJEGOVA EKIPA ZASLUŽILA PORAZ: Mihajlovićeva Bologna uzela bodove protiv Verone; ‘Bili su bolji’

Verona je nakon ove utakmice deveta, a Bologna 12. momčad na ljestvici Serije A

U susretu 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna je pobijedila Veronu sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih devet kola.

BILIĆEV NASLJEDNIK STIGAO DO PRVE POBJEDE: WBA slavio u utakmici punoj preokreta, ali i dalje je u zoni ispadanja

Pogodak odluke zabio je Riccardo Orsolini iz kaznenog udarca u 18. minuti.

“Bologna je zaslužila pobjedu, igrali su bolje. Iako smo mogli izjednačiti u drugom poluvremenu, nismo učinili dovoljno da osvojimo bodove,” kazao je trener Verone Ivan Jurić  za Sky Sport Italia.

Teška utakmica

Nikola Kalinić imao je veliku priliku za izjednačenje u 63. minuti, ali je loše pucao. Šest minuta kasnije je zamijenjen.

“Bila je to teška utakmica s malo prilika na obje strane. Nismo trebali primiti taj gol, a nakon što je povela Bologna se skupila i ostavila još manje prostora, pa nismo iskoristili najbolje mogućnosti koje smo stvorili,” dodao je Jurić nakon prvog poraza u zadnja četiri kola.

Prekid crnog niza

Bologna je prije utakmice s Veronom bila osam kola bez pobjede. S ova tri boda skočila je na 12. mjesto sa 20 bodova, dok je Verona na devetoj poziciji sa 27 bodova.

Na vrhu je Milan sa 40 bodova.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr