HRVATSKI DIVLJAK OTKRIO ZA KOJEG SE HRVATA RASPITIVAO EDDIE HEARN: / 'Preko Instagrama poslao poruku...'

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Divljak će ući u ring početkom idućeg mjeseca

17.9.2020.
10:04
RTL
VOYO logo

Hrvatski boksač AlenBabić vraća s u ring 4. listopada u velikoj Britaniji gdje će odmjeriti snage protiv Irca Nialla Kennedyja .

Image
ZABORAVITE HRGOVIĆA I BABIĆA, NAŠ BOKSAČ 'IZ SJENE' IDE U MEČ ŽIVOTA: /

'Ako pobijedim, mogu razmišljati o svjetskoj tituli'

“O Kennedyju stvarno ne znam apsolutno ništa. Tek sam saznao za to ime. O njemu sam do sada pogledao nekakvih 15-ak sekundi snimke i moram reći da tu ne vidim nikakav problem. On je jedan od milijun boksača, isti, identičan... Rekao bih dosadan boksač. Nije ni približno agresivan poput mene. Sve nešto na pola radi i mislim da neću imati nikakvih problema da prođem kroz njega. Shawndell Winters je bio puno ozbiljniji protivnik, a trebale su mi samo četiri minute. Stoga mislim da će Kennedy pasti u prvoj rundi”, rekao je Babić za Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na toj priredbi nastupit će i Marko Čalić koji će se boriti s brončanim olimpijcem i aktualnim WBA međunarodnim prvakom Joshuom Buatsijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To je moj najveći rival. Imali smo četiri meča. Završili smo s 2:2. Iza nas su ratovi u ringu. Jedno se vrijeme i nismo voljeli, ali uvijek smo ostali prijatelji. Eddie Hearn mi je preko Instagrama poslao poruku i pitao me za Čalića: 'Reci mi, kakav je taj Marko?' A ja sam mu odgovorio: 'Gospodine Hearn, on me pobijedio dva puta. Znači, dobar je.' Eddie je na to rekao: 'Ne trebaš mi govoriti ništa više.' Čovjek je valjda tražio, a potom i dobio potvrdu Markovih kvaliteta”, poručio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo