HRVATSKI DERBI U BELGIJI: / Jedinica Vatrenih popila četiri komada i nastavila crni niz

Image
Foto: Screenshot

Za Gent je do 73. minute igrao i Franko Andrijašević.

23.9.2018.
16:55
Screenshot
VOYO logo

U prvom od dva nedjeljna derbija osmog kola belgijskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Club Brugge kojeg vodi Ivan Leko je na gostovanju pobijedio Gent sa 4-0 potvrdivši prvu poziciju na ljestvici.

Junak utakmice bio je brazilski napadač Wesley koji je postigao tri gola (50, 75, 82), a među strijelce se upisao i Arnaut Groenveld (33). Sjajnu predstavu pružio je i gostujući vratar Karlo Letica koji se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12 golova u tri utakmice

Za razliku od njega Lovre Kalinić na vratima Genta nije imao svoj dan. Vratar hrvatske reprezentacije je primio četiri gola produživši tako crnu seriju u koju je upao. Kalinić je u zadnje tri utakmice primio čak 12 golova. Šest u dresu hrvatske vrste protiv Španjolske, te šest na vratima Genta u susretima protiv St Truidena i Bruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Gent je do 73. minute igrao i Franko Andrijašević uklopivši se u sivilo domaće momčadi. Matej Mitrović i Ivan Tomečak nisu nastupili za Brugge.

Club Brugge vodi na ljestvici sa 22 bodova, pet više od Genka koji ima i utakmicu manje. Na trećem mjestu je Antwerpen sa 15 bodova, a zatim slijede Anderlecht, Gent i Ostende sa po 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je na raspored još jedan derbi, snage će odmjeriti Anderlecht i Standard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo