HRVATSKI BRANIČ NAPUŠTA INTER? / Talijanski velikan rekao 'ne' Vrsaljku, na San Siro stiže novi bek

Image
Foto: AFP

Iduće sezone samo bi Brozović od Vatrenih mogao biti u Interu.

18.1.2019.
9:36
AFP
VOYO logo

Kako se čini hrvatska kolonija u Interu mogla bi na ljeto biti srezana s tri na jednog igrača. Gazzetta dello Sport objavila je u srijedu kako će talijanski velikan staviti Ivana Perišića na transfer listu, a malo potom stigla je vijest i da vjerojatno neće aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora sa Šimom Vrsaljkom.

Calciomercato navodi da Ausilio i Marotta slažu križaljku za iduću sezonu te da će početkom ljeta posebnu pozornost obratiti na aktivaciju otkupnih klauzula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće mu aktivirati klauzulu

Šime Vrsaljko je jedan od igrača koji su stigli na posudbu s opcijom otkupa ugovora. Talijani ističu da do sada nije ostavio posebno dobar dojam te da u Interu razmišljaju da mu ne aktiviraju klauzulu. Također, ističu da su već pronašli potencijalnu zamjenu na desnoj strani, ali da će konačnu odluku donijieti na ljeto. Cilj im je što spremnije dočekati prijelazni rok pa stoga prate nekoliko igrača. Jedan od njih je i Matteo Darmian iz Manchester Uniteda.

Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND
Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND

Ovom beku istječe ugovor na ljeto, ali je za očekivati da će mu klub ponuditi novi jednogodišnji. Unatoč tomu u Inter misli da bi ga mogli dovesti za odgovarajuću cijenu, odnosno ako zahtjevi engleskog velikana ne budu pretjerani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo