HRVATSKI BOKSAČ PRIPREMA KLIČKA ZA POVRATNIČKI MEČ KARIJERE: / 'Siguran sam da ću mu biti od koristi'

Image

Svijet boksa itekako iščekuje 29. travnja i spektakl na Wembleyu, borbu legendarnog Ukrajinca Vladimira Klička protiv aktualnog svjetskog prvaka Anthonyja Joshue.

4.4.2017.
15:24
VOYO logo

Britanac brani naslove u teškoj kategoriji po verziji IBF i WBA, a Kličku u pripremi povratničkog meča karijere pomaže hrvatski boksač Filip Hrgović. Osvajač olimpijske bronce iz Rija sparing je partner nekad dominantnom svjetskom boksaču koji je svoje titule izgubio u meču protiv Tysona Furyja, a sad će dvije pokušati vratiti protiv sjajnoj udarača Joshue.

Hrgović je dobio poziv koji nije mogao odbiti, a Kličku se priključio u njegovom trening-kampu u Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremao ga i za Furyja

"Još jednom je iz kampa Vladimira Klička stiglo priznanje za moj rad, dobio sam poziv za spariranje u pripremi meča protiv Anthonyja Joshue. To je sigurno jedan od najvažnijih mečeva u Kličkovoj karijeri. Sretan sam i ponosan, veselim se tjednima koji slijede, zajedničkim treninzima i sparinzima. Siguran sam da ću mu biti od koristi", kazao je Filip Hrgović.

Ovo nije prva njihova suradnja, hrvatski boksač već je sparirao Kličku u pripremama za uzvratnu borbu protiv Tysona Furyja do koje, međutim, nije došlo. Taj meč bio je zakazan prošlog sprnja, ali je otkazan zbog Furyjeve ozljede i problema s dopingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo