HRVATSKI ALEX FERGUSON: / Matjaž Kek ruši sve rekorde

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Trener Rijeke Matjaž Kek produljio je ugovor s klubom za još pet godina, objavio je Novi list. To znači da bi u klubu trebao ostati do 2021. godine, a detalji ugovora nisu objavljeni.

26.1.2016.
10:55
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Slovenac će, inače, već krajem ove godine postati najdugovječniji trener na klupi Rijeke. Josip Skoblar je vodio klub neprekidno od ožujka 1983. do prosinca 1986. Kek je u Rijeku stigao krajem veljače 2013. godine, a s obzirom na novi petogodišnju ugovor mediji su ga već počeli nazivati hrvatskim AlexomFergusonom, trenerom koji je na klupi Manchester Uniteda proveo 27 godina.

Povratak iz Dubaija

Rijeke je s Kekom na klupi dva puta igrala u grupnoj fazi Europkse lige, a osvojila je i hrvatski Kup te Superkup. Nogometaši Rijeke su se u utorak vratili s prvog dijela priprema kojeg su odradili u Dubaiju, pa se očekuje se da će klub uskoro potvrditi ovu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postigli smo uvjete suradnje u sljedećih pet godina. Potpise na ugovor stavit ćemo po povratku momčadi na Kvarner", rekao je za Radio Rijeku sportski direktor kluba SrećkoJuričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo