NOVI UGOVOR

HRVATSKI ALEX FERGUSON: Matjaž Kek ruši sve rekorde

Trener Rijeke Matjaž Kek produljio je ugovor s klubom za još pet godina, objavio je Novi list. To znači da bi u klubu trebao ostati do 2021. godine, a detalji ugovora nisu objavljeni.

Slovenac će, inače, već krajem ove godine postati najdugovječniji trener na klupi Rijeke. Josip Skoblar je vodio klub neprekidno od ožujka 1983. do prosinca 1986. Kek je u Rijeku stigao krajem veljače 2013. godine, a s obzirom na novi petogodišnju ugovor mediji su ga već počeli nazivati hrvatskim Alexom Fergusonom, trenerom koji je na klupi Manchester Uniteda proveo 27 godina.

Povratak iz Dubaija

Rijeke je s Kekom na klupi dva puta igrala u grupnoj fazi Europkse lige, a osvojila je i hrvatski Kup te Superkup. Nogometaši Rijeke su se u utorak vratili s prvog dijela priprema kojeg su odradili u Dubaiju, pa se očekuje se da će klub uskoro potvrditi ovu vijest.

“Postigli smo uvjete suradnje u sljedećih pet godina. Potpise na ugovor stavit ćemo po povratku momčadi na Kvarner”, rekao je za Radio Rijeku sportski direktor kluba Srećko Juričić.

Povratak na Net.hr