HRVATSKE TENISAČICE USPJEŠNO STARTALE: / Ivi Karloviću nije pomoglo ni 15 as servisa

Image
Foto: AFP, KARIM SAHIB

Karloviću protiv kanadskog tenisača, 77. na ATP ljestvici, nije pomoglo ni 15 as servisa.

22.3.2018.
10:28
AFP, KARIM SAHIB
VOYO logo

Hrvatske tenisačice Petra Martić i Donna Vekić plasirale su se u srijedu u drugo kolo teniskog turnira iz Maters serije u Miamiju, dok je Ivo Karlović završio svoj nastup na tom turniru.

Petra Martić je sa 6-1, 7-5 svladala Amerikanku Lauren Davis nakon sat i 28 minuta igre. Američka je tenisačica napravila 11 dvostrukih grešaka, a Martić je bila bolja i na prvom i na drugom servisu (70 posto realiziranih poena i 61 posto). Hrvatska je tenisačica Amerikanki uzela šest puta servis, a svoj je gubila dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio treći međusobni ogled između Martić, koja je ovaj tjedna prvi put došla do 40. pozicije na WTA ljestvici, i Davis, 122. tenisačice svijeta, i druga pobjeda hrvatske tenisačice. Za plasman u treće kolo Miamija Martić će igrati protiv Francuskinje Kristine Mladenović, 15. tenisačice svijeta, s kojom je do sada u jednom međusobnom susretu upisala poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je plasman u drugo kolo osigurala pobjedom od 6-0, 7-5 nad Talijankom Camilom Giorgio, 62. na WTA ljestvici. U meču koji je trajao sat i osam minuta, Vekić je servirala tri asa, osvojila je više poena i na prvom i na drugom servisu (87 posto i 57 posto) te je suparnici pet puta uzimala servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Karlovića

Ovo je bio drugi međusobni susret između Vekić i Talijanke i druga pobjeda hrvatske tenisačice. U drugom kolu Osječanku čeka Ukrajinka Jelena Vesnina, 43. na WTA ljestvici s kojom je do sada dva puta igrala i jednom pobijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović je u prvom kolu Miamija poražen, sa 7-6 (4), 7-6(5) bolji je od njega bio Kanađanin Vasek Pospisil nakon sat i 40 minuta igre.

Karloviću protiv kanadskog tenisača, 77. na ATP ljestvici, nije pomoglo ni 15 as servisa, a napravio je osam dvostrukih pogrešaka. Ovo je bio peti međusobni ogled Kanađanina i hrvatskog tenisača i četvrti poraz Karlovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo