HRVATSKA SLAVILA PROTIV TURSKE: / Sjajne tenisačice osigurale ukupnu pobjedu nakon velikog preokreta

Image
Foto: AFP

U četvrtak (11 sati) će naše tenisačice igrati meč 2. kola protiv Gruzije.

6.2.2019.
18:05
AFP
VOYO logo

Hrvatske tenisačice Jana Fett i Darija Jurak pobijedile su sa 6-4, 6-4 Turkinje Čaglu Buyukakčay i Pemru Ozgen u odlučujućoj igri parova te tako donijele pobjedu našoj Fed Cup reprezentaciji u prvom nastupu na turniru Prve Euro-afričke skupine u britanskom gradu Bathu. Turska je povela zahvaljujući pobjedi Buyukakčay protiv Ane Konjuh sa 7-5, 2-6, 6-3, a izjednačila je Donna Vekić koja je sa 7-6 (0), 6-3 svladala Ozgen.

Borba za ulazak u Svjetsku skupinu 2

U drugom dvoboju grupe B Srbija je sa 2-1 bila bolja od Gruzije. Ivana Jorović je pobijedila Mariam Bolkvadze sa 6-3, 6-1, a Olga Danilović je sa 7-5, 6-3 nadigrala Ekaterine Gorgodze. U igri parova Bolkvadze i Oksana Lalašnjikova su sa 6-3, 7-5 bile bolje od Danilović i Jorović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak (11 sati) će naše tenisačice igrati meč 2. kola protiv Gruzije, dok će u drugom dvoboju igrati Srbija i Turska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo prvoplasirana ekipa iz grupne faze će imati priliku boriti se za promociju u razigravanje za mjesto u Svjetskoj skupini 2, a igrat će protiv prvoplasirane reprezentacije iz grupe A u kojoj su Velika Britanija, Mađarska, Grčka i

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo