HRVATSKA NA JESEN IGRA SA SVJETSKIM I EUROPSKIM PRVAKOM: / Uefa objavila veliku vijest za Vatrene

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Određeni su i novi datumi dodatnih kvalifikacija za EURO

17.6.2020.
17:32
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Osim što je donio odluku kako će se završnica ovosezonske Lige prvaka odigrati u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza, a Europske lige od 10. do 21. kolovoza, Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) objavio je i kako će EURO, koji je zbog pandemije koronavirusa odgođen za godinu dana, održati u istih 12 gradova kako je bilo i predviđeno, a određeni su i datumi pretkola eurokupova za sljedeću sezonu.

Liga prvaka

Kvalifikacije za Ligu prvaka započet će 8. kolovoza, prvo pretkolo na progamu je 18. i 19. olovoza, drugo pretkolo 25. i 26. kolovoza, treće pretkolo 15. i 16. rujna, a posljednje četvrto pretkolo igrat će se na dvije utakmice, prve će biti na programu 22. i 23. rujna, a druge 29. i 30. rujna. Natjecanje po skupinama u Ligi prvaka za sezonu 2020/21. počet će 20. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

09.09.2019., stadion Backell Arena, Baku, Azerbajdzan- Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 5. kolo, Azerbajdzan - Hrvatska. Luka Modric. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Liga nacija i Euro kvalifikacije

Kvalifikacije za Europsku ligu počet će 20. kolovoza, prvo pretkolo na programu je 27. kolovoza, drugo pretkolo 17. rujna, treće pretkolo 24. rujna, a posljednje četvrto pretkolo 1. listopada. Natjecanje po skupinama Europske lige počinje 22. listopada.

Određeni su i novi datumi dodatnih kvalifikacija za EURO, tako će se polufinala igrati 8. listopada, a finala 12. studenoga. Hrvatska će na EURU igrati u skupini D protiv Engleske, Češke i pobjednika dodatnih kvalifikacija u kojima će igrati Škotska - Izrael i Norveška - Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga nacija bi trebala bi početi početkom rujna, prvo kolo na rasporedu je od 3. do 5. rujna, a drugo od 6. do 8. rujna. Slijede po dva kola u listopadu (10. i 11. te 13. i 14. listopada) i studenome (14. i 15. te 17. i 18. studenoga).

Hrvatska je, kao što je poznato, u skupini s Portugalom, Francuskom i Švedskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo