HRVATSKA I NJEMAČKA ZAJEDNO ĆE BRUSITI FORMU ZA EURO: / Prvo će se igrati u Zagrebu, a zatim u Hannoveru

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija

Hrvatski i njemački rukometaši i rukometašice međusobnom utakmicom pripremat će se za Euro

7.10.2019.
12:54
Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U predvečerje muškog Europskog prvenstva koje će sljedeće godine zajednički organizirati Austrija, Norveška i Švedska te nastavka kvalifikacija ženskih ekipa, Hrvatski rukometni savez i Njemačka rukometna federacija u EHF tjednu dogovorili su dvostruki susret ženskih i muških reprezentacija u Zagrebu i Hannoveru.

U zagrebačkoj Areni igra se u srijedu 23. listopada u 17 sati susret ženskih reprezentacija, a u 19.30 sati nastupaju muške selekcije Hrvatske i Njemačke. Rukometaši su posljednji susret u Areni igrali na Europskom prvenstvu 2018. godine, a rukometašice nisu nikada nastupile u toj dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije, 24. listopada, leti se zajedničkim charter-letom u Hannover, gdje se dvoboji igraju 26.listopada - susret muških reprezentacija je u 14.30 sati, a ženskih u 17.30 sati.

Savršena provjera forme

Za sve izbornike to je idealna prilika da provjere u kakvoj su im formi igrači, ali i da detaljno razrade program priprema muških reprezentacija za Europsko prvenstvo 2020. godine, a ženskih da analiziraju što je napravljeno u prva dva kola kvalifikacija za njihov EURO koji će se održati potkraj te godine u Danskoj i Norveškoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačke reprezentacije među najboljima su u svijetu, i veliki izazov za svaku reprezentaciju. Rukometaši su s njima imali posljednji veliki okršaj na Svjetskom prvenstvu u siječnju u Koelnu i poraženi su 21-22, te su tako ostali bez borbe za medalju, a rukometašice su ljetos igrale u doigravanju za Svjetsko prvenstvo. Nakon remija u Koprivnici, u uzvratnom susretu su poražene 25-21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo