HRVATSKA DOZNALA S KIM I KADA IDE U BORBU ZA PETO MJESTO: / Duvnjaka i društvo čekaju stari poznanici

Image
Foto: AFP

Polufinala su na rasporedu u petak, a finale je u nedjelju.

23.1.2019.
22:02
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija sa šest je bodova osigurala treće mjesto u skupini te će u subotu od 20.30 sati u Herningu igrati za peto mjesto protiv trećeplasirane reprezentacije iz skupine II, Švedske. Kako će nastup u kvalifikacijama za OI osigurati sastavi koji završe među sedam najboljih na ovom SP, taj dvoboj neće imati rezultatski značaj.

Francuska je, pak, natjecanje u skupini završila sa sedam bodova pa će u polufinalu u petak u Hamburgu igrati protiv Danske. Njemačka će put do finala tražiti preko Norveške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušili Španjolsku

Domaćini su do prvog mjesta u skupini I stigli 31-30 (17-16) pobjedom protiv Španjolske u Koelnu, dok je istovremeno Danska svladala Švedsku sa 30-26 (13-13) i time stigla do prvog mjesta u skupini II u Herningu sa stopostotnim učinkom. Najefikasniji u pobjedi Njemačke protiv europskog prvaka Španjolske bio je Fabian Bohm s pet golova, dok je Španjolsku predvodio Ferran Sole s osam pogodaka.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ROVOVSKA BITKA U LANXESS ARENI: Ove slike govore više od tisuću riječi

Image

ROVOVSKA BITKA U LANXESS ARENI: Ove slike govore više od tisuću riječi

Španjolska s Egiptom

Dansku su do osme pobjede u isto toliko nastupa predvodili MikkelHansen sa šest i MagnusLandin s pet golova, dok Švedskoj za prolazak u polufinale nije bilo dovoljno osam pogodaka Jerryja Tollbringa.

Četvrta mjesta u skupinama zauzele su reprezentacije Španjolske i Egipta te će one u subotu u 17:30 u Herningu igrati za sedmo mjesto, posljednje koje vodi u kvalifikacije za OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo