HRVATI KOJI REDOVITO IGRAJU PROTIV BAYERNA I PSG-A: / 'Nema dileme, oni će pobijediti, sve im se posložilo'

Image
Foto: Profimedia

Podijelili su svoje mišljenje o finalu ovogodišnje Lige prvaka

23.8.2020.
17:43
Profimedia
VOYO logo

TomaBašić (Bordeaux) i JosipBrekalo (Wolfsburg) osvrnuli su se u razgovoru za HRT na finale Lige prvaka u kojem se sastaju njemački i francuski prvak, Bayern i PSG.

“Mogu reći da sam dvaput igrao protiv njih, oba puta na Parku prinčeva. Nevjerojatan je osjećaj, sve su to igrači koji igraju veliko iskustvo, kvaliteta je neupitna. Baš će biti zanimljivo vidjeti kako će igrati protiv presinga Bayerna, koji, po meni, igra trenutno najbolji presing na svijetu. Bit će jako zanimljivo. Što se tiče njihove tranzicije, imaju tu brzinu prema naprijed i individualnu kvalitetu i s jednim - dva dodavanja stvore šansu za gol. Najbolji je Neymar, on na sebe navlači više od jednog igrača”, rekao je Bašić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedva čekam utakmicu, kao i svi ostali, bit će sigurno otvorena s obje strane i nadam se da ćemo svi uživati. Pobijedit će Bayern, ja sam za Bayern jer je tamo naš Ivan Perišić”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern je trenutno baš onaj pravi. Stvarno im se posložila cijela atmosfera, svi ti igrali jako su željni osvajanja Lige prvaka. Možda najbolji primjer je da su prije godinu, dvije ili tri slavili prvenstvo u Münchenu, a na proslavu je došlo samo 15-ak tisuća ljudi. Ispali su rano u Ligi prvaka i bilo je to teško. Za takav klub liga je po defaultu osvojena i maksimalni fokus je na Ligu prvaka. Za mnogo igrača tamo bila bi to kruna karijere, recimo za našeg Perišića", rekao je Brekalo.

"Lewandowski igra sezonu iz snova, Gnabry je pokazao da je svjetska klasa, no ono što po meni čini Bayern je da oni svi zajedno igraju i napad i obranu i fenomenalno taktički funkcioniraju na terenu, u svakom trenutku sve rade savršeno, ne ostave ti ni metar prostora da ugroziš njihov gol, a prema naprijed su stalno opasni. Igraju jako dobru obranu, imaju dobre igrače sa strane, pogotovo taj mladi Davies, koji je veliko iznenađenje, a prema naprijed su jako opasni, Lewandowski, Gnabry, naš Perišić sa svojim iskustvom"; dodao je i otkrio tko je po njemu favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern, možda ovako sentimentalno, draži su mi, uvijek sam volio Bayern, tamo su igrali i naši Olić i Mandžukić, sada je tamo Perišić, naravno da navijam za njih. No moram priznati da je PSG vrhunska ekipa, imaju Mbappéa, Neymara, sve je s njima moguće. Oslanjaju se na individualni kvalitet, ali igraju i kao momčad", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo