HRVAT VRATIO BARCELONU U UTRKU ZA NASLOV: / Rakitić zabio gol koji jednostavno morate vidjeti

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Nakon Real Madrida i Atletica i branitelji naslova Barcelona izašla je na travnjak. Momčad Luisa Enriquea gostovala je u Sevilli kod Betisa, a do pobjede 2.

30.4.2016.
21:42
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Prije utakmice činilo se da će Barcelona imati lak posao, međutim domaćini su prvi zaprijetili. U petoj minuti tukao je Ruben Castro, ali je lopta završila u korneru. Probao je Castro nakon ubačaja iz kuta glavom, ali je Bravo obranio.

https://vid.me/kh51

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadan početak

Barca je dominirala, ali u prvih 20-ak minuta jedino je zanimljiv bio trenutak kada je Neymar prošao po lijevoj strani i odigrao povratni za Iniestu. Njegov udarac s vrha kaznenog prostora završio je preko gola. Potom je Brazilac zaprijetio glavom u 26. minuti, ali neprecizno. Samo nekoliko minuta kasnije opet se našao u šansi, no njegov udarac s 15-ak metara završio je u rukama Adana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 35. minuti Betis je ostao bez igrača. Heiko Westermann startao je na Rakitića, a sudac mu je pokazao drugi žuti kartonn. Mreže su mirovale sve do 50. minute a onda je Rakitić iskoristio lošu reakcjiu vratara i braniča pa je iskristio ubačaj Lionela Messi i zakucao loptu u mrežu za svoj sedmi gol sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak dominacije

Poslije toga Barcelona je nastavila nizati napade, ali nije bilo velikih prilika. Suarezov udarac u 74. minuti Adan je obranio, ali to nije mogao učiniti i sedam minuta kasnije. Messi je opet poslao sjajnu loptu iza domaće obrane da bi Urugvajac lijepim udarcem povećao vodstvo. Bio je to njegov 35. prvenstveni gol čime je izjednačio svoj rekord iz 2009.-2010. kada je u dresu Ajaxa također toliko zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja Barcelona i Atletico imaju po 85 bodova, dok Real Madrid ima 84.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo