Kladionice prognoziraju

HRVAT U PROBLEMIMA: Biliću prijeti prava katastrofa na klupi West Hama

Tek je došao, a već u problemima. Hrvatski stručnjak na klupi engleskog West Hama Slaven Bilić nalazi se pred otkazom u londonskoj momčadi. Barem ako ćemo vjerovati kladionicama.

Naime, bivši izbornik Hrvatske ovoga ljeta preuzeo je West Ham, no, za sada se baš i nije iskazao. Na stranu velika pobjeda protiv Arsenala (0:2 na Emiratesu) koja je ponajviše došla kao rezultat dva kiksa Petra Čecha, ispadanje iz kvalifikacija Europske lige protiv rumunjske Astre, koja je, doduše, bila dogovorena s upravom kluba i kiksevi u prvenstvu protiv Leicestera u prošlom kolu i sad protiv Bournemoutha (poraz 4:3), gurnuli su Hrvata u probleme.

Tako su kladionice Bilića nakon novog poraza pogurnuli na drugo mjesto trenera kojima prijeti otkaz. Dick Advocaat, menadžer Sunderlanda, s 2,10 predvodi listu.

No, loši rezultati nisu jedino što muči Bilića. Tu je i sukob s igračima. Nakon što je iz momčadi izbacio problematičnog Francuza Morgana Amalfitana (nije se pojavio na klupskom sastanku), Slaven je zakuhao novi potencijalni sukob. U 35. minuti susreta protiv Bournemoutha iz igre je izvadio Angela Ogbonnu, a ovaj je odmah svoje nezadovoljstvo objavio na Twitteru.

Nezadovoljstvo Ogbonna

“Nisam sretan. Moram prihvatiti odluku trenera. No, razočaran sam što sam u 35. minuti završio na klupi. Nisam igrao loše. Neću odustati, mi nećemo odustati”, napisao je Ogbonna, koji je ovoga ljeta iz Juventusa preselio u West Ham za 11 milijuna eura.

Vrijedi istaknuti kako Bilić sve više gubi i podršku navijača koji su ga dočekali kao klupsku legendu, ali sada sve više sumnjaju u njega. Neki potezi Bilića nikako ne vesele pristalice “Čekićara” i situacija s West Hamom izgleda sve lošije. A tako je sve lijepo izgledalo nakon prvog kola…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr