HRVAT SE NE PREDAJE: / 'Još smo uvijek u velikoj borbi za mjesto u Europi'

Image

Slaven Bilić i njegov West Ham bili bi glavna priča u Europi da im tu ulogu nije preoteo Claudio Ranieri i Leicester, s kojim su u prošlom kolu odigrali 2:2.

19.4.2016.
11:44
VOYO logo

Bilić je poslije utakmice bio dosta nezadovoljan suđenjem, ali i činjenicom da je njegova momčad bez pobjede ostala u petoj minuti sudačke nadoknade i to golom iz kaznenog udarca.

"Jedina stvar kojom nisam bio zadovoljan u tom susretu je to što smo prestali igrati nakon što smo postigli drugi gol. U nedjelju smo bili dobri pogotovo jer smo se vratili nakon primljenog pogotka. Pokazali smo sjajan duh", rekao je Bilić na konferenciji za novinare uoči ogleda s Watfordom ove srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suosjeća sa sucima

Poslije utakmice hrvatski stručnjak imao je dosta prigovora na sudačke odluke, no sada je pomalo promijenio priču.

Image
SEKUNDE SU DIJELILE BILIĆA OD JOŠ JEDNOG SENZACIONALNOG TRIJUMFA: /

'Razočarani smo, mislio sam da ćemo pobijediti'

Image
SEKUNDE SU DIJELILE BILIĆA OD JOŠ JEDNOG SENZACIONALNOG TRIJUMFA: /

'Razočarani smo, mislio sam da ćemo pobijediti'

"Suosjećam sa sucima. Bilo im je teško i moramo zajedno sa Savezom pronaći rješenje da im pomognemo", kazao je Bilić te se osvrnuo na šanse da njegova momčad izbori nastup u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/gk6J

"Zaostatak za prve četiri momčadi je velik, ali se može smanjiti. Zato moramo pobjeđivati u utakmicama. Još smo uvijek u velikoj borbi za mjesto u Europi. Svatko tko je gledao utakmicu s Leicesterom svjestan je da smo jako motivirani i da posjedujemo odličan momčadski duh", smatra Bilić. Okrenuo se potom dvoboju s Watfordom, kojeg ovog vikenda čeka polufinalna utakmica FA kupa s Crystal Palaceom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljat će vjerojatno o toj utakmici, koja je za njih velika. Možda će odmarati igrače. Imaju veliku momčad punu internacionalaca. Naša momčad je kompletna i svi su nam igrači na raspolaganju, što je dobro", napominje bivši hrvatski izbornik.

Nesretan obranom

"Dobro igramo, ali nisam sretan što u posljednje vrijeme primamo puno golova. Nemamo formulu kako remije preokrenuti u pobjede, ali ako pogledate nedjeljnu utakmicu čekali smo da utakmica završi umjesto da držimo loptu u posjedu. To nije lako jer je protivnik više riskirao, no trebali smo igrati s mnogo više samopouzdanja", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je i kako mu je prva utakmica s Watfordom ove sezone jedna od onih koje su ga najviše razočarale jer su loše igrali te su izgubili s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je trenutačno šesti s 53 boda, tri manje od Manchester Uniteda na petom mjestu i sedam manje od Arsenala na četvrtom.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo