NI BALOTELLI GA NEĆE ZADRŽATI: / Hrvat nakon povijesnog uspjeha odlazi iz kluba

Image

Bivši hrvatski reprezentativac i trener talijanskog Crotonea Ivan Jurić napravio veliki posao uvevši taj klub u Serie A.

24.5.2016.
11:26
VOYO logo

Na taj način skrenuo je pažnju na sebe te je postao želja brojnih klubova. Interes Lazija je poznat, a želi ga i njegov bivši klub Genoa. Iako se ne zna gdje će nastaviti kArijeru za sada je sigurno da će napustiti Crotone.

Odlučio otići

"Davno sam odlučio da ću otići. Predsjednik kluba to zna. Odlučio sam otićI neovisno o klubu. Željeli su da ostanem i da uzmem još malo vremena za razmišljanje, ali odlučio sam otići", izjavio je Jurić za Sportitaliju. Hrvatski stručnjak stekao je veliko poštovanje jer je Crotone po prvi ut u povijesti uspio uvesti u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da je najbliže prelasku u Genou, a upravo je to zanimalo novinare. Međutim, Jurić se nije rastao u pijateljskim odnosima s Genoom 2011. godine, klubu u kojem je igrao od 2006. do 2010. nakon čega je bio trener u omladinskom pogonu.

"Otišao sam iz kluba povrijeđen i u lošim odnosima", kazao je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je kojim slučajem odlučio zadržati se u Crotoneu hrvatski stručnjak imao bi veliku šansu trenirati jednog od najproblematičnijih nogometaša današnjice MarijaBalotellija.

Radi se na transferu

Naime, predsjednik Crotonea RaffaeleVrenna potvrdio je da rade na napadačevom transferu iz Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako prihvati našu ponudu dat ću mu kapetansku vrpcu. Problem je jedino plaća koju prima od Liverpoola", izjavio je Vrenna za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je, inače, prošlu sezonu proveo na posudbi u Milanu, a vjeruje se da bi to mogao biti slučaj i sljedeće. Prelazak u ovaj mali klub možda bi moglo korisitit nestašnom 25-godišnjaku jer bi s kapetanskon vrpcom možda postao i odgovorniiji. Također to bi mu bila dobra prilika da se izbori za povratak u reprezentaciju s obzirom da ga AntonioConte nije stavio na popis za Europsko prvenstvo.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo